Brighart for brighter art

    Op woensdag 14 juni was Brighart, samen met Bikkel, te vinden in park Lingezegen te Elst. Dit was een buitengewone gelegenheid waar kunstenaars uit zowel binnen- als buitenland samengekomen zijn om gezamenlijk aan een prachtig, kleurrijk en tijdelijk kunstwerk te werken op het evenemententerrein aan De Park.

    Het project, genaamd The Colorfield Performance, is een uniek Landart-project. Bijna 500 panelen van 1,22 x 1,22 meter werden opgesteld op het evenemententerrein, en gedurende de zomer werden deze panelen beschilderd door de kunstenaars. Er werd in wisselende groepjes gewerkt, waardoor iedere kunstenaar zijn of haar eigen interpretatie aan het paneel kon geven. Het was een creatief proces waarin alle kleuren van de regenboog werden gebruikt, met uitzondering van zwart. Bovendien moest elk kunstwerk binnen één dag worden voltooid.

    Brighart en Bikkel hebben met volle overgave deelgenomen aan dit kleurrijke avontuur, waarbij ze hun artistieke expressie hebben laten spreken. Het was een inspirerende ervaring om samen te werken met getalenteerde kunstenaars en om bij te dragen aan dit adembenemende kunstwerk.

    Nieuwsbrief


    Wilt u mijn nieuwsbrief ontvangen?

    Atelier/Studio


    • Ledeganckplein 7
    • 2524 CP, The Hague

      Mogelijkheid om de studio te bezoeken (op aanvraag)

    Mail & telefoon


    Brighart for Brighter Art

    Logo Brighart - abstract art - positive and bright art - expressionism

    Aangesloten bij